неділя, 04 березня 2007 14:57

Саакашвілі: парламентські вибори в Абхазії - чергове беззаконня

Нове покоління грузин хоче примирення з абхазькими однолітками і почати відносини з ними з чистого листка, заявив президент Грузії Михайло Саакашвілі.

- Абхазькі сепаратисти сподівалися, що виросте нове покоління грузин і забуде про Абхазію. Але це не так. У Грузії виросло нове покоління грузин, яке ніколи не примириться з беззаконням і несправедливістю. Нове покоління грузин не хоче помсти, а хоче примирення і початку відносин з чистого листка, - сказав Саакашвілі, виступаючи на військовій базі в регіоні Шида Картлі.

При цьому президент підкреслив, що це примирення не з позиції приниженого народу, а "з позиції сильної країни, яка розвивається".

Глава грузинської держави назвав парламентські вибори, які проходять сьогодні в невизнаній республіці Абхазія "черговим беззаконням" і відзначив, що міжнародне співтовариство не допустить "спроби узаконити беззаконня".

За словами Саакашвілі, до початку громадянської війни в Абхазії проживало до 530 тисяч людей.

- В результаті кровопролитної громадянської війни в 1992-1993 роках звідти вигнали більше 400 тисяч людей. Зараз там проживає не більше 100 тисяч. У цих умовах будь-яка спроба узаконити беззаконня, приречена на провал, - сказав президент Грузії, повідомляють РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: парламентські вибори в Абхазії - чергове беззаконня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути