середа, 22 липня 2009 16:37

Саакашвілі через Байдена передасть Обамі вино

Саакашвілі через Байдена передасть Обамі вино

Одна з найбільших в Грузії виноробних компаній спеціально до візиту віце-президента США Джозефа Байдена випустила подарункові червоні вина "Сапераві" з однойменного сорту винограду урожаю 2005 р.

На етикетці 3-літрового винного бутля, поміщеного в подарункову упаковку, англійською мовою міститься напис "Джозефу Байдену - на знак дружби грузинського і американського народів".

Як повідомили в компанії "Теліані Вели", Байдену буде також передане червоне вино, розлите для президента США Барака Обами.

Подарунки, які будуть вручені Байдену в тбіліському готелі "Тбілісі Марріотт", де він проживатиме, вже доставлені туди. Там же Байдену передадуть в дар картину відомого грузинського художника Рамаза Чантладзе, на якій зображені польові квіти.

Між тим грузинська опозиція, яка четвертий місяць проводить акції з вимогою відставки президента Михайла Саакашвілі, запланувала на час візиту віце-президента США масові маніфестації під гаслом "Настав час для змін в Грузії". Байден прибуває в Тбілісі через декілька годин.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі через Байдена передасть Обамі вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути