пʼятниця, 14 січня 2011 15:44

Розроблено препарат проти жіночої зради

Розроблено препарат проти жіночої зради

Італійські вчені винайшли препарат, який дозволить чоловікам контролювати сексуальну поведінку своїх дружин і подруг. Іншими словами, пишуть італійські ЗМІ, розробка фахівців з наукового інституту у Флоренції здатна запобігти жіночій зраді. Як розповів керівник роботи Джузеппе Район, цей препарат діє тільки на жінок, а його принцип заснований на гормональній корекції. У повідомленні уточнюється, що часто причиною розлучень стає зрада дружини, зумовлена збоєм в ендокринній і нервовій системі.

Щоб уникнути цього, необхідно підвищити потяг до шлюбних партнерів, а для цього потрібно стабілізувати не тільки баланс гормонів в організмі, а й зробити так, щоб представниці прекрасної статі мали сексуальні почуття тільки до своєї другої половинки. Саме з цією метою італійські фахівці винайшли таблетку, яка називається "Female fidelity", тобто жіноча вірність. До складу ліків входить тестостерон і невелика кількість нейростимуляторів.

Ці нейростимулятори починають впливати на жіночу зраду лише при контакті з чоловіками. Механізм роботи препарату дуже простий. річ у тім, що в сексуальних стосунках складається певний рівень речовин, який виробляється на конкретного партнера. Ця пігулка і дозволяє контролювати цей рівень за допомогою комбінації гормонів і нервових процесів.

За матеріалами ІМК

Зараз ви читаєте новину «Розроблено препарат проти жіночої зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути