Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2008 21:00

Розрив між Обамою и Маккейном скоротився до мінімуму

Згідно з опитуванням Gallup, Барака Обаму підтримують 45 відсотків американських виборців, а Джона Маккейна - 44 відсотки.

Таким чином, розрив між кандидатами зменшився до одного процентного пункту. Наприкінці липня опитування Gallup свідчило, що Обаму підтримують 46 відсотків виборців, а Маккейна 42 відсотки. Втім, експерти радять не сприймати літні опитування надто серйозно. До виборів, які будуть в листопаді, багато що може змінитися.

Тим часом, як повідомляє Associated Press, соціологи Quinnipiac University з`ясували, що Обама втратив частину своєї переваги над Маккейном на території трьох штатів, які "не визначилися". Позиції Обами серйозно послабли в Пенсільванії та Огайо, а також у Флориді.

У Пенсільванії Обаму підтримують 49 відсотків виборців, а Маккейна - 42 відсотки. Минулого місяця ці показники становили 52 і 40 відсотків відповідно. В Огайо Обаму підтримують 46 відсотків опитаних, а Маккейна - 44 відсотки (минулого місяця розрив між кандидатами становив 6 процентних пункти). У Флориді показники такі самі, як в Огайо. Експерти зазначають, що у Флориді Обаму почали підтримувати менше незалежних виборців, ніж минулого місяця, повідомляє Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Розрив між Обамою и Маккейном скоротився до мінімуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути