Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 12:43

Розкрито таємницю кембриджської "порнобібліотеки"

Розкрито таємницю кембриджської "порнобібліотеки"
Розкрито таємницю кембриджської "порнобібліотеки", що хвилювала розуми не одного покоління студентів престижного навчального закладу. Багато хто намагався потрапити до сховища, розташованого у вежі університетської бібліотеки, щоб розкрити його заборонні таємниці.

Письменник Стівен Фрай був так заінтригований розповіддю про подібну колекцію, що написав про неї у своєму першому романі "Брехун". Хоча із цього університету виходять чудові вчені, шпигуни та політики, ніхто зі студентів так і не зумів дістатися до літератури, які ретельно охороняють.

Однак максимум, що вдалося знайти у вежі, побудованій в 1934 році, - досить стримані посібники з труднощів вікторіанського любовного етикету. Кембриджський університет розкрив найпікантнішу зі своїх таємниць, оскільки в цей час проходить процес розміщення каталогу книг бібліотеки в Інтернеті.

За словами університетського керівництва, в 17-поверховій вежі висотою 47 метрів не зберігається нічого більш пікантного, ніж, наприклад, ілюстроване "Керівництво коханця з залицяння". Наявні у фонді видання викличуть інтерес скоріше в істориків, ніж у прихильників заборонних творів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Розкрито таємницю кембриджської "порнобібліотеки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути