середа, 12 грудня 2007 08:54

Розкритий секрет швидкого схуднення

Розкритий секрет швидкого схуднення

Лимон є кращим засобом для схуднення, стверджують експерти. Секрет в тому, що маленький кислий фрукт позитивно впливає на систему травлення.

У новій книзі "Дієта на основі лимонного соку" йдеться про те, що саме лимон дозволить охочим позбавитися від зайвої ваги. Автор книги Тереза Чонг пояснює, що причина надмірної ваги криється в порушенні функцій травлення, проте традиційні дієти лише посилюють гастропатології, пише газета The Daily Mail.

Проте вживання в їжу лимонів, як соку, так і шкірки, сприяє нормалізації процесів засвоєння поживних речовин. Укупі з фізичними вправами і здоровим раціоном живлення це дозволить скинути зайві кілограми, стверджує автор дослідження.

За словами Чонг, погана робота системи травлення не дозволяє організму отримувати достатньо поживних речовин, необхідних для спалювання жиру. Тим часом токсини накопичуватимуться, викликаючи у людини відчуття млявості і занепад духу. Це, у свою чергу, знижує швидкість обміну речовин. А всі разом - не дозволяє позбутися зайвої ваги.

Нарешті, якщо організм не може засвоювати в потрібній кількості поживні речовини, то у людини виникає відчуття постійного голоду, яке вводить в оману і не дає дотримуватися розумних обмежень в їжі.

Вирішенням цієї проблеми і є лимон, який володіє властивостями виводити з організму токсини і нормалізувати роботу травної системи.

Лимони містять 7 - 8 відсотків лимонної кислоти, чим не можуть похвалитися інші фрукти. За твердженням Чонг, ця речовина вступає у взаємодію з іншими ферментами і кислотами, стимулюючи травлення і виділення шлункових соків. Завдяки високій кислотності навіть невеликий шматочок лимона здатний позитивно вплинути на процес переварювання їжі і зменшити вміст цукру в крові, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Розкритий секрет швидкого схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути