субота, 02 липня 2022 20:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські розвідники опинилися в Україні в ізоляції – ЗМІ

Російські розвідники опинилися в Україні в ізоляції – ЗМІ
Біля бригади російських розвідників встановили техніку для слідкування за телефонами. Фото: "Война 2022"

Російські розвідники в Україні не мають змоги зв'язатися із родичами

У 127-й окремій розвідувальній бригаді (в/ч 67606) окупантам видали нові сім-карти, щоб вони не змогли зірвати приховану мобілізацію розповідями про "спецоперацію". Про це повідомляє канал "Война 2022".

Біля бригади встановили комплекси радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки. За їхньої допомоги шукатимуть зрадників та фільтруватимуть інформацію, яку солдати та офіцери передають по мобільному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командування ЗС РФ бреше своїм військовим щодо строків перебування в Україні. Міняти їх нікому – Цимбалюк

Командування пояснює підлеглим, що це потрібно для захисту військовослужбовців від західних високоточних артилерійських систем, а не для ізоляції від зовнішнього світу.

Загарбники також можуть бути зацікавлені, щоб рідні не могли вчасно дізнатися про загибель чи поранення солдатів. Повна ізоляція від зовнішнього світу дозволяє командуванню приховувати злочинні накази.

Раніше російські ЗМІ писали, що міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу приїхав на тимчасово окуповану територію України перевірити загарбницькі війська.

На командних пунктах Шойгу нібито заслухав доповіді командувачів щодо поточної обстановки та дій російських Збройних сил на основних операційних напрямках

Раніше Шойгу заявляв, що російські загарбники відкрили сухопутне сполучення РФ з окупованим Кримом. Коридор зробили через тимчасово окуповані південні області України. За його словами, окупанти "створили необхідні умови" для відновлення залізничного руху між Росією, окупованим "Донбасом, Україною та Кримом на шести ділянках".

Зараз ви читаєте новину «Російські розвідники опинилися в Україні в ізоляції – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути