Ексклюзиви
субота, 08 березня 2008 12:35

Родина Ліндсей Лохан вийшла на публіку (ФОТО)

Всі, окрім Ліндсей Лохан побували на прем"єрі High School Confidential, де Діна Лохан розповіла про свої плани, відносно виходу її реаліті-шоу.

Діна заявила: "У нас не було вибору, тому що таблоїди і реаліті-шоу - це те, що житиме вічно. Тим паче, що нічого поганого немає в тому, що моя дочка Елі зможе розкрити свої таланти і показати на що вона здатна. Ми збираємося в рамках нашого шоу повідати тим, кому це цікаво, про те, як стати успішним, як досягти успішної кар"єри". Дивно і те, що Діна Лохан жодного разу за час інтерв"ю не пригадала про Ліндсей. Її вона мабуть вже списала за непотрібністю. Зараз весь її інтерес направлений на Елі Лохан.

Майкл Лохан був також на прем"єрі, де поділився своїм відношенням до проекту Діни: "Ліндсей - зірка, вона - актриса. Не думаю, що її рівень - це участь в реаліті-шоу. Вона і так популярна, їй не потрібно вдаватися до дешевих методів, щоб привернути до себе увагу", повідомляє "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «Родина Ліндсей Лохан вийшла на публіку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути