Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 18:21

Рідлі Скотт зніме другого "Гангстера"

Співак і актор Домінго Кіньонес повідомив, що його підписали на роль мексиканського копа під прикриттям в "Гангстерові 2".

Власне, означати це може що завгодно: наприклад, що Рідлі Скотт знімає сіквел свого недавнього фільму з Дензелом Вашингтоном в ролі гангстера та Расселлом Кроу в ролі копа, який намагається його спіймати. Проте такий варіант виглядає маловірогідно, оскільки фінал "Гангстера" не залишив багато місця для сценарних маневрів і потім - причому тут Мексика? Можливо, це насправді буде мексиканський рімейк - про мексиканського мафіозі, торгуючого наркотиками і який дотримується сімейних цінностей.

Рідлі Скотт, між тим, зібрався цієї осені випустити свою "Сукупність брехні" про проникнення Леонардо Ді Капріо в осередок "Аль-Каїди", а також готується приступити до зйомок "Ноттінгема", який стане черговою варіацією на тему легенди про Робін Гуда і в якому Скотт знову зніме Рассела Кроу, - цього разу в ролі шерифа Ноттінгемського. Також на 2009 рік у режисера намічена екранізація романа Кормака МакКарті "Кривавий меридіан". Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Рідлі Скотт зніме другого "Гангстера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути