четвер, 08 листопада 2007 08:43

Рената Литвинова збільшила груди (ФОТО)(ВІДЕО)
5

Близька подруга Земфіри Рената Литвинова зважилася на сенсаційний вчинок. Популярна актриса і режисер звернулася в центр краси і здоров"я, побажавши збільшити об"єм грудей.

У центр краси Рената приїжджала кілька разів в тиждень.Під час першого візиту ексцентрична персона буквально з порогу побажала, щоб їй надали найкращого фахівця в галузі догляду за молочними залозами.

За словами працівників салону, Литвинова записалася на спеціальний курс догляду за грудьми, до якого вдається багато жінок після тридцяти років.

"Рената приїжджала до нас останній раз минулого тижня, - розповіла одна із співробітниць інституту краси. - Ми робили їй спеціальні процедури по поліпшенню пружності грудей, при цьому масажі дещо збільшується і об"єм молочних залоз."

Литвинова побажала, щоб всі процедури, які їй проводили в цьому центрі, робили за допомогою дорогих препаратів відомої фірми, які, на її думку, підходять її шкірі якнайкраще.

Окрім турбот про розмір свого бюста, Рената, як з"ясувалося, не менше переймається і станом шкіри обличчя. За словами лікаря-косметолога, до якого також зверталася знаменитість, через неправильне живлення і гормональні порушення в організмі на обличчі актриси з"явилися прищі і незрозумілі виразки.

"Після декількох процедур у Ренати ці вади зникли, і вона тепер займається лише своїми грудьми, - з посмішкою розповів лікар знаменитості. - Литвинова на це не жаліє ні сил, ні часу, її не бентежить навіть чимала ціна за сеанс - близько трьохсот доларів", повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Рената Литвинова збільшила груди (ФОТО)(ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути