неділя, 03 лютого 2008 11:02

Рекордний снігопад паралізував транспортне повідомлення в Токіо

Сильний снігопад - перший в зимовому сезоні 2007-2008 років - паралізував роботу токійського аеропорту Наріта.

За словами представників адміністрації аеропорту, через снігопад, що почався в суботу, було скасовано більше 50 міжнародних рейсів, ще більше 90 були відкладені на невизначений термін. У Наріті, за станом на ранок неділі, скупчилися більше 10 тисяч пасажирів, чекаючих свої рейси. Служби аеропортів не встигають своєчасно очищати злітно-посадочні смуги від снігу.

У токійському аеропорту Ханеда, що обслуговує внутрішні авіалінії, було скасовано більше 100 рейсів. На місце призначення в час не потрапили близько 14 тисяч чоловік.

За даними Метеорологічного агентства Японії, перший в поточному зимовому сезоні снігопад вже став найсильнішим за останні вісім років. В центрі Токіо з суботи випало майже 9 сантиметрів опадів. За станом на ранок неділі, інтенсивність снігопаду знизилася, проте синоптики прогнозують, що в найближчу добу снігопад не припиниться.

Метеорологічною нормою для Токіо, розташованого на березі Тихого океану, вважається не більше двох-трьох снігопадів за сезон, в ході яких випадає декілька сантиметрів опадів, повідомляє USAToday.

Зараз ви читаєте новину «Рекордний снігопад паралізував транспортне повідомлення в Токіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути