Ексклюзиви
четвер, 10 липня 2014 18:05

Регіонали Гринчук та Немна намагаються повернути собі владу в білоцерківському районі

Регіонали Гринчук та Немна намагаються повернути собі владу в білоцерківському районі

Представники Партії регіонів на місцях не можуть змиритися з втратою влади і прибуткових посад. У місті Біла Церква регіонали готують провокацію на сесії райради, щоб усунути від посади нинішнього голову РДА. Про це повідомив громадський активіст Андрій Назаров.

"На сесії районної ради, яка відбудеться завтра, Віталій Гринчук та Андрій Немна всупереч регламенту будуть вносити ще одне питання в порядок денний. Точного формулювання сказати не можу, але вони хочуть висловити недовіру голові Білоцерківської РДА Василю Хрику, щоб повернути собі владу у районі", – сказав він.

Також відомо, що Гринчука неофіційно фінансує бізнесмен Борис Чуприна. На Білоцерківщині його знають в першу чергу як аграрного шахрая: він має відношення до рейдерських захоплень сільськогосподарських земель та інших махінацій.

Нагадаємо, Віталій Гринчук в розпал Майдану був головою районної організації Партії регіонів. Весною цього року Гринчуку вдалося зберегти посаду першого заступника голови РДА. Попри масові протести громадськості, зокрема білоцерківського Майдану, цим діячам вдається залишатися на посадах: регіонали утримують крісла, користуючись адміністративними механізмами. Наприклад, Гринчук постійно перебуває на лікарняних.

Зазначимо, що протести мешканців Білоцерківського району проти Гринчука викликані тим, що він фінансував антимайдан та завозив до Києва так званих тітушок. Але це вже окрема тема, в якій мають розібратися правоохоронні органи.

Остання надія, за словами джерела, що голова райради Леонід Розпутній та його фракція БЮТ, а також УДАР, Народна партія та позафракційні депутати, не допустять порушення регламенту та реваншу злочинних чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали Гринчук та Немна намагаються повернути собі владу в білоцерківському районі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути