Ексклюзиви
понеділок, 07 липня 2008 09:12

Расисти з Донецьку вбили у Києві іноземця

У Києві постраждав ще один іноземець. На цей раз жертвою став громадянин Йорданії.

Як повідомив в п"ятницю Центр громадських зв"язків міліції, інцидент стався в Солом"янському районі на вулиці Антонова,10.

Йорданець відпочивав з дівчиною, у той час коли до нього підійшли двоє невідомих і представилися міліціонерами. Вони почали вимагати гроші у азіата, проте іноземець їх вимоги проігнорував.

Після цього невідомі відправили дівчину геть, а самі продовжили з йорданцем "чоловічу розмову" із застосуванням сили. Лікарям жертву врятувати не вдалося, хоча вони приїхали за 10 хвилин після виклику.

Хуліганів міліція затримала практично відразу. Ними виявилися підприємці з Донецька, які приїхали в столицю у справах. Як повідомляється, увечері гості столиці вирішили розважитися, перед тим добре хильнувши. Затримані виправдовуються, що були надто п"яні і не могли себе контролювати.

З початку року в Києві зафіксовано п"ять випадків вбивства іноземців.

Зокрема, в ніч на 19 червня убили палестинського студента. Інцидент стався на вулиці Уманській, що в Солом"янському районі столиці, за декілька кварталів від гуртожитку КІСІ, де вчився убитий.

9 червня по вулиці Гарматній був убитий громадянин Конго Атонга Луілу. Міліція заявила, що це нещасний випадок. Друзі померлого - не сумніваються - це вбивство, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Расисти з Донецьку вбили у Києві іноземця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути