четвер, 24 травня 2007 15:27

Работорговку з Єнакієво посадили на 6 років

Єнакіївський міський суд Донецької області визнав винною за ч.2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України мешканку м. Єнакієве Донецької області Ірину В. і засудив її до 5 років і 6 місяців позбавлення волі. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Донецькій області.

Літом 2006 року співробітники обласного Управління СБ України спільно з колегами Управління боротьби із злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми ГУМВС у Донецькій області присікли діяльність злочинної групи, яка впродовж декількох років "продавала" українських жінок в сексуальне рабство до Туреччини.

В ході розслідування з"ясувалося, що Ірина, як організатор торгівлі, підшукувала малозабезпечених мешканок депресивних міст регіону і пропонувала їм вигідну роботу за кордоном, гарантуючи хороші умови життя і роботи, а також оформлення закордонних паспортів і оплату вартості проїзду. "Замовники" платили їй від 1000 до 3000 доларів, залежно від зовнішніх даних жінок, передає КИД.

Зараз ви читаєте новину «Работорговку з Єнакієво посадили на 6 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути