Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 14:59

"ЗІЛ" на декілька метрів відкинув маршрутку із заробітчанами в Житомирі

Автокатастрофа трапилася 4 червня рано вранці на перехресті вулиць Київська і Хлібна. Важка вантажівка "ЗІЛ", що виїжджала з другорядної вулиці, не пропустила той пасажирський мікроавтобус "Фольксваген", що їхав по головній.

Багатотонна вантажівка вдарила автобус з такою силою, що його відкинуло на декілька метрів, повністю зім"явши йому передню частину. У салоні "Фольксвагена" було 15 чоловік, рахуючи водія. Вони повалилися один на одного, ударяючись об підлогу і стелю авто. На голови їм посипалися їх же робочі інструменти. Багато хто отримав травми.

- На декількох "швидких" забрали в лікарню дев"ять чоловік, іншим надали допомогу поряд з місцем аварії, - розповів Сергій Куций, начальник відділу дізнання ДАІ Житомирської області. - Постраждалих з переломами і ударами розвезли в три міські лікарні. Травм небезпечних для життя ніхто не отримав. Серед потерпілих - сім пасажирів "Фольксвагена" і водіїв обох машин.

Як з"ясувалося, всі 15 чоловік у "Фольксвагені" їхали в столицю з Івано-Франківська будувати дачі в елітних районах Київщини. За кермом власного автобуса сидів бригадир. Дозволу на пасажирські перевезення у нього немає, тому де-факто він теж порушив правила - узяв повний автобус пасажирів, щоб пройти досить довгий шлях з Прикарпаття до Києва. І хоча винуватцем аварії зараз виглядає водій вантажівки, що не пропустив "Фольксваген" на перехресті, слідство вирішуватиме, чи повинен відповідати бригадир, передає "Газета по-киевски".

Зараз ви читаєте новину «"ЗІЛ" на декілька метрів відкинув маршрутку із заробітчанами в Житомирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути