Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2007 09:36

"Вірджинський стрілок" міг знаходиться під дією наркотиків

Чо Син Хі, який розстріляв в політехнічному інституті Вірджинії 32 людини, зробив більше ста пострілів, передає в неділю агентство Associated Press.

Як розповів судмедексперт Уїльям Масселло (William Massello), який брав участь в розтині жертв масового вбивства, Чо Син Хи не був дуже влучним - на деяких тілах налічили по декілька вогнепальних поранень. Немає підстав стверджувати, що вбивця боровся з тими, в кого стріляв.

За словами Маселло, зразки крові Чо Син Хі відправлені на дослідження, щоб визначити, чи не знаходився він під дією наркотиків. Ці тести займуть до двох тижнів. Тим часом, навіть якби мозок вбивці залишався цілим (а він вистрілив собі в скроню), було б неможливо визначити патологію. Неврологічні або хімічні процеси не можна зафіксувати після смерті, пояснив патологоанатом.

Поки не ясно, коли буде готовий офіційний звіт про розтин тіл вбивці і всіх 32 жертв. Ще в четвер тіла більшості загиблих були передані родичам. Як нагадує агентство, декілька крупних авіакомпаній запропонували їм безкоштовні транспортні послуги.

Нагадаємо, 23-річний Чо Син Хі, вихідець з Південної Кореї, відкрив стрілянину на території політехнічного інституту Вірджинії 16 квітня 2007 року. Ця подія стала наймасовішим вбивством в стінах вищого учбового закладу США, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «"Вірджинський стрілок" міг знаходиться під дією наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути