Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 18:41

"Відповідач" Бог написав лист американському сенаторові

Сенатор від штату Небраска Ерні Чамберс, що подав до суду позов проти Бога, несподіваним чином отримав від нього відповідь. Два конверти з позначкою "від Бога" прийшли до суду округу Дуглас в місті Омаха, куди був поданий позов.

За словами одного з клерків, вони потрапили до суду "загадковим і надприродним чином". У одному з них "відповідач" повідомляє сенатора, що його позов не має сили, оскільки на Бога не розповсюджується дія земних законів, і він знаходиться поза судовою юрисдикцією.

Сенатор, нагадаємо, ставив Богові в провину "жахливі повені, страхітливі урагани, вселяющие жах торнадо". Проте, на думку сенатора, Бог насилає не тільки стихійні лиха. На Господеві, на думку Чамберса, лежить відповідальність за "масову загибель, руйнування і залякування багатьох мільйонів жителів Землі".

У відповідь "Всевишній" нагадав Чемберсу, що, не дивлячись на всі страждання людства, саме він дав людям свободу вибору - найдорожче, що у них є. На листі не було зворотної адреси, хоча сам текст був, як повідомляється, офіційно засвідчений Михайлом Архангелом.

Сенатор Ерні Чамберс не згоден і вважає, що справа проти Бога цілком підпадає під юрисдикцію суду округу Дуглас, оскільки він усюдисущий. Позивач вимагає ввести безстрокову судову заборону на дії Всевишнього, який посилає терористичні погрози на голову сенатора і його електорату.

За словами Чамберса, він вирішив звернутися до суду з скаргою на Бога після того, як в одному з окружних судів з"явився позов проти судді, що заборонив використовувати слова "насильство" і "жертва" під час розгляду. Як заявляє сенатор, його дії доводять, що будь-хто може подати до суду на кого завгодно, повідомляє "Новий регіон".

Зараз ви читаєте новину «"Відповідач" Бог написав лист американському сенаторові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути