Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 09:03

"Віце-міс Англія-2008" стала дівчина з 50-м розміром одягу (ФОТО)

У Лондоні напередодні завершився фінал національного конкурсу краси "Міс Англія - 2008". Титул першої красуні дістався Лаурі Колман, яка представить Англію на наступному конкурсі "Міс Світу".

Сенсацією конкурсу стало те, що друге місце зайняла 17-річна Хлоя Маршалл, фігура якої далека від загальновизнаних стандартів краси. Річ у тому, що вона носить 50-й розмір одягу.

"Пишечка Хлоя", як називали її суперниці, хотіла довести всім, що з 50-м розміром одягу і з яскраво вираженим целюлітом можна не просто жити, але ще і стати "Міс Англія", відзначає ІТАР-ТАРС. Коли королева краси минулого року привселюдно оголосила результати конкурсу, Маршалл, не дивлячись на свою самовпевненість, не змогла в них повірити.

Хлоя вчиться на оперну співачку, цього сезону вона проходить практику в оперному театрі. Якщо з якихось причин Лаура Колман не зможе виконувати свої обов"язки "Міс Англія", це робитиме товстунка Хлоя. Кілька місяців тому вона перемогла на конкурсі красу графства Суррей в південній Англії і як "Міс Суррей" відправилася боротися за корону першої красуні Англії.

Ще однією незвичайною учасницею конкурсу цього року стала учасниця Кетрін Ходж, що отримала прізвисько "Бойова Барбі". А назвали її так тому, що вона є солдатом британської армії. Будні "Бойової Барбі" проходять у військовій частині за фізичними тренуваннями. Три роки тому Кетрін Ходж служила в Іраку.

Зараз ви читаєте новину «"Віце-міс Англія-2008" стала дівчина з 50-м розміром одягу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути