середа, 18 червня 2008 08:31

"Укрпошта" випускатиме марки з Ані Лорак

Дирекція видавництва "Марка України" обіцяє до жовтня цього року випустити іменну марку та конверт із зображенням буковинки, популярної української співачки Ані Лорак, яка на пісенному конкурсі "Євробачення -2008" завоювала друге місце.

Про це на прес-конференції у Чернівцях повідомила директор видавництва "Марка України" Українського державного підприємства поштового зв`язку "Укрпошта" Валентина Худолій.

За її словами, марку буде презентовано під час XI національної філателістичної виставки "Укрфілексп 2008", яка проходитиме 3-9 жовтня у Чернівцях, саме під час відзначення 600-річчя міста.

В.Худолій зазначила, що під час цієї філателістичної виставки у Чернівцях "не лише Ані Лорак, а кожен бажаючий", зможе замовити й отримати не лише свою іменну марку, а й конверт. "На конверті або марці можна буде розмістити своє зображення, або ж логотип своєї фірми, фото друзів, родичів, домашніх улюбленців, або інший атрибут", - додала вона.

XI національна філателістична виставка, яка приурочена до 600-річчя Чернівців, буде проходити під гаслом цього міста – "Viribus Unitis" - "Спільними зусиллями". На ній буде представлено майже 150 унікальних експонатів із приватних колекцій як українських, так і закордонних філателістів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Укрпошта" випускатиме марки з Ані Лорак ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути