Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2007 10:31

"Татушка" Юля Волкова збирається народжувати у прямому ефірі

"Щоб підбадьорити інших майбутніх мам, Юля вирішила, що народжуватиме у прямому ефірі на одному з центральних телеканалів", - розповів приятель співачки, депутат Олексій Митрофанов.

Солістка скандально відомої групи "Тату" Юля Волкова у грудні готується стати мамою. Таку інтимну подію як пологи дівчина вирішила зробити надбанням громадськості.

Нагадаємо, у Юлі вже є дочка Віка від колишнього бойфренда Павла Сидорова. Перші пологи Волкової пройшли стандартно: дівчинка з"явилася в одному з кращих пологових будинків Москви, без присутності сторонніх і тим більше телекамер.

Цього разу солістка "Тату" вчинить інакше. "Щоб підбадьорити інших майбутніх мам, Юля вирішила, що народжуватиме у прямому ефірі на одному з центральних телеканалів", - розповів приятель співачки, депутат Олексій Митрофанов.

Оскільки телебачення не зможе без купюр показати весь  інтимний процес, Волкова з"явиться у всій красі і в онлайн-трансляції на найбільшому нтернет-порталі, пишуть Dni.Ru

УЗД показала, що у солістки "Тату" буде хлопчик. Батько малюка - бізнесмен Парвіз. З ним Юля познайомилася на початку року. Парочка відразу прониклася один до одного серйозними почуттями. Їх не зупинило навіть те, що у Парвіза вже була цивільна дружина - екс-соліст "Тутсі" Маша Вебер - і грудний син Оскар. Тепер Волкова і її обранець чекають на появу спільної дитини.

Зараз ви читаєте новину «"Татушка" Юля Волкова збирається народжувати у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути