Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 14:11

"Швидка допомога" відмовилася допомагати постраждалим у нічному ДТП (ФОТО)
6

У ніч з п"ятниці на суботу на фатальному повороті на пр. Визволителів біля ст. Київ-Дніпровський Daewoo Lanos врізався у ліхтарний стовп.

Автомобіль рухався з боку блв. Перова у бік Броварського проспекту. Зі слів очевидців події, Lanos їхав у лівій смузі на дуже високій швидкості, а під"їжджаючи до повороту водій навіть не намагався знизити швидкість. В результаті водій не справився з управлінням і, хоч і намагався пригальмувати біля самого тротуару, але це не врятувало ситуацію, автомобіль вилетів на високий бетонний бордюр і буквально обійняв ліхтарний стовп водійською стороною.

У Daewoo знаходилися 4 людини: три хлопці і одна дівчина. Дівчині пощастило більше за всіх – її витягнули з автомобіля першою – у неї сильний струс мозку, але вона могла сама пересуватися.

Хлопцям, що сиділи на задньому сидінні, повезло менше: той, який сидів за водієм отримав травми голови і пошкодження обох ніг осколками автомобіля, а хлопець, який сидів по правій стороні, був без свідомості. Водій від отриманих травм помер затиснутим в автомобілі приблизно через 10 хвилин після ДТП.

І знову ми стали свідками відсутності бажання допомогти постраждалим з боку рятувальних служб: швидкої допомоги та МНС. Перша карета "швидкої" прибула лише через 20 хвилин після ДТП. І це при тому, що нічні дороги були порожні, а у цьому районі знаходиться ЛЩМД та підстанція швидкої допомоги. Можливо, якби водієві була вчасно надана професійна допомога, його можна було б врятувати. Але не було навіть спроби.

Крім того, автомобілів швидкої допомоги для всіх не знайшлося – "швидкі", що проїздили повз, ігнорували прохання співробітників Державтоінспекції допомогти постраждалим. Єдині представники влади, які реально намагалися щось зробити, були співробітники державтоінспекції.

За попередніми даними причиною ДТП стало перевищення швидкості. Ведеться слідство, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «"Швидка допомога" відмовилася допомагати постраждалим у нічному ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути