понеділок, 24 грудня 2007 16:49

"Скарб нації: Книга таємниць" очолив північноамериканський прокат

Продовження пригодницького фільму "Скарб нації: Книга таємниць" з Ніколасом Кейджем в головній ролі очолила північноамериканський прокат за підсумками передріздвяного уїкенда. За інформацією дистриб"ютора Walt Disney Pictures, за перші три дні стрічка зібрала 45,5 млн. доларів.

Рекордсмен минулого тижня, фільм "Я легенда", з Уїллом Сміттом опустився на друге місце, а комедія "Елвін і бурундуки" - на третє. Картина "Скарб нації-2" принесла своїм творцям більше, ніж решта всіх прем"єр минулого тижня разом узяті.

Політична сатира Майка Ніколса "Війна Чарлі Уїлсона" з Томом Хенксом, Джулією Робертс і Філіпом Сеймуром Хоффманом про вторгнення радянських військ до Афганістану принесла 9,6 млн. доларів. Мюзикл з Джоні Деппом "Суїні Тодд" опинився на п"ятому місці з 9,35 млн. доларів касових зборів. Відзначимо, обидві стрічки претендують на премію "Золотий глобус" в декількох категоріях.

Серед інших новачком прокату минулого тижня - мелодраматична стрічка "P.S. Я люблю тебе" з оскароносною Хіларі Суонк, а також пародійний мюзикл "Важко крокуючи: історія Дьюї Коксу".

"Скарб нації: Книга таємниць" - сиквел стрічки 2004 року, що заробила за підсумками прокату 173 млн. доларів. У новій серії Кейдж знов подорожує по всьому світу з метою розгадати таємницю, пов"язану з вбивством Аврама Лінкольна. Стрічка, деякі сцена якої знімалися в Лондоні і Парижі, не з"явиться в європейських кінотеатрах раніше лютого.

Своє місце в Топ-10 прокату зберегли мюзикл компанії Disney "Зачарованна" і фентезі "Золотий глобус". Молодіжна комедія "Джуно" піднялася на одну позицію і закрила десятку самих касових фільмів американського прокату, передає ВВС.

Зараз ви читаєте новину «"Скарб нації: Книга таємниць" очолив північноамериканський прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути