понеділок, 03 листопада 2008 08:26

"Саркозі" розіграв Сару Пейлін по телефону

Кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пейлін стала жертвою телефонного розіграшу.

Одне з популярних канадських радіо ді-джеїв Марк-антуан Одетт додзвонилося губернаторові Аляски, представившись президентом Франції Ніколя Саркозі. Жарт вдався і в ході шесті-хвилинної розмови, Пейлін обговорила з "президентом Франції" деякі політичні питання, дружину французького президента, пропозицію про спільне полювання, а також порнографічну стрічку, зняту засновником журналу Hustler Ларрі Флінтом, в якому знялася жінка, схожа на Сару Пейлін.

Коли ж уявний Саркозі сказав, що бачить Пейлін як президента США, вона розсміялася і відповіла: "Можливо, через вісім років". Після ще декількох жартів і натяків, що губернатора Аляски розігрують, жартівник розкрив карти, назвавши своє справжнє ім"я і радіостанцію, на якій працює. "Що, так нас розіграли?", - запитала Пейлін перш ніж передати трубку помічникові, який і завершив розмову.

"Сподіваюся, ми не отримаємо квиток в один кінець в Гуантанамо", - сказав Марк-антуан Одетт після розіграшу, пише РІА "Новости".

Факт розіграшу підтвердила представниця кампанії Сари Пейлін Трейси Шмітт. За її словами, Пейлін навіть повеселилася цьому жарту.

Популярний канадський дует MaskedAvengers ("Месники в масках"), що складається з жартівників Марк-антуана Одета і Себастієна Труделя, вже розігрував так само лідера групи RollingStones Міка Джаггера, мільярдера Біла Гейтса, колишнього президента Франції Жака Ширака, Ніколя Саркозі, Брітні Спірс і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «"Саркозі" розіграв Сару Пейлін по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути