четвер, 11 жовтня 2007 15:09

"Регіони" звинувачують НС-НУ у "брудних" технологіях

"Зникнення, а потім і "неймовірне" виявлення пам"ятного знаку Героям Крут в Харківському міському штабі НС-НУ – це чергова провокація, яку не вдалося реалізувати до кінця", – упевнений депутат міської ради, заступник голови Харківської міської організації Партії регіонів Сергій Кушнарьов.

Він стурбований тим, що члени НС-НУ не гребуватимуть "брудними" технологіями в своїй роботі для того, щоб привернути увагу міської громади до неіснуючих у Харкові проблем.

"Звертаючись до міського голови з проханням "з"ясувати обставини зникнення цього пам"ятного знаку", представники "помаранчевих" сил не сподівалися, що їх план потерпить фіаско так скоро. Адже тепер саме їм доведеться відповісти – яким чином пам"ятний знак, який вони так "активно розшукували", весь цей час знаходився в їх же підсобному приміщенні", – зазначив Сергій Кушнарьов.

Вчора ЗМІ повідомили, що в Харкові зник пам"ятник Героям Крут. Заступник голови ХОО УНП Віктор Козоріз заявив, що УНП звернулася до прокурора Харківської області і харківського міського голови Михайла Добкіна з проханням з"ясувати обставини зникнення пам"ятного знаку Героям Крут. Проте сьогодні вранці з"ясувалося, що пам"ятний знак знаходиться в підсобці міської організації НСНУ. Нібито кілька днів тому якісь хулігани намагалися звалити камінь на клумбу. Тому було вирішено тимчасово заховати його, передає "Дозор".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" звинувачують НС-НУ у "брудних" технологіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути