Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 15:25

"Опозиція не зможе зірвати парламентські вибори"

Радикалізм дій опозиції направлений на зрив парламентських виборів, вважає президент Грузії Михайло Саакашвілі.

"Ми багато чого запропонували різним політичним партіям для того, щоб всі були задоволені, і вибори пройшли в нормальній обстановці. Але, на жаль, на мої пропозиції багато хто з них відповів відмовою. Зараз, те, що я спостерігаю - частина радикальної опозиції бажає просто зірвати вибори", - сказав президент журналістам. Але, підкреслив він, вибори все одно відбудуться в строк, 21 травня 2008 р., оскільки грузинський народ сказав, що він хоче провести вибори навесні. "І ми обов"язково виконаємо волю грузинського народу", - сказав Саакашвілі, підкресливши, що в ході виборів народ вибере таку владу і такий парламент, який продовжить йому служити.

Президент Грузії запевнив, що "це будуть дуже чисті і дуже прозорі вибори", і запропонував опозиції спільну роботу над формуванням виборчих комісій.

Він також висловив співчуття, що опозиція удалася до голодування. "Я попросив лікарів зробити все можливе для недопущення ускладнень", - сказав президент Грузії і закликав радикальну опозицію "не грати із власним здоров"ям", повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиція не зможе зірвати парламентські вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути