неділя, 12 серпня 2007 16:33

"НУ-НС" погрожує членам ЦВК кримінальною відповідальністю

Наша Україна – Народна самооборона" звернулась до ЦВК із вимогою негайно зареєструвати кандидатів в народні депутати від БЮТ. Про це йдеться в заяві політичного блоку в зв"язку з нереєстрацією в ЦВК списків БЮТ. "НУ-НС" "розцінює такі дії окремих членів ЦВК від ПР та її політичних сателітів, як порушення права громадян бути обраними до представницьких органів влади".

"Ми заявляємо, що рішення ЦВК є відвертим політичним замовленням та проявом політичних репресій, які спрямовані на перешкоджання участі у виборчому процесі потужної демократичної сили і майбутнього партнера нашої політичної сили по демократичній коаліції у Верховній Раді України VI скликання – Блоку Юлії Тимошенко. Переконані, що подібні рішення суперечать принципам, на яких має базуватися робота органу, покликаного забезпечувати законність та прозорість виборчого процесу", - йдеться в тексті заяви.

"НУ-НС" в своїй заяві також наголошує на кримінальній відповідальності, "яка чекає на окремих членів ЦВК у випадку виявлення фактів зловживання службовим становищем та порушення закону при ухваленні рішення щодо відмови у реєстрації виборчого списку БЮТ", передає прес-служба блоку "НУ-НС".

Зараз ви читаєте новину «"НУ-НС" погрожує членам ЦВК кримінальною відповідальністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути