вівторок, 15 квітня 2008 13:33

"Людина-павук" Ален Робер підкорив 46-поверховий готель

Всесвітньо відома "людина-павук" Ален Робер у вівторок підкорив будівлю гонконгського готелю Four Seasons, висота якого складає 46 поверхів, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на агентство Франс Прес.

На даху хмарочоса 45-річного "альпініста", який заліз туди без страховки, було затримано співробітниками служби безпеки готелю.

Робер прибув до Гонконгу для пожвавлення англійського перекладу своєї книги "Ален Робер. Без страховки", в якій описується 12 років його унікальної спортивної кар"єри.

На рахунку "людини-павука" вже є досвід сходження на найвищі будівлі планети, серед яких 508-метровий хмарочос в Тайбеї - головному місті Тайваню, а також 242-метрова вежа "Захід" ділового комплексу "Федерація" в Москві, яку Робер підкорив у вересні 2007 року.

А також Ейфелева вежа, Twin Towers (Куала-Лумпур), Empire State Building (Нью-Йорк), Sears Tower (Чикаго), Taipei 101, Golden Gate до Сан-Франциско, головного офісу IBM, Canary Wharf Building в Лондоні, Tour Montpanasse і найвищі готелі та банки світу.

Відзначимо, що 25 червня 2007 року він здійснив підйом на один з київських хмарочосів, розташованих на вулиці Дегтярівська. Унікальність номера в Києві полягала в тому, що скляна будівля абсолютна рівна, тому він використовував спеціальні присоски, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Людина-павук" Ален Робер підкорив 46-поверховий готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути