Ексклюзиви
середа, 25 липня 2007 10:07

"Гаррі Поттер" став повнолітнім

Британський актор Деніел Редкліфф відсвяткував своє 18-річчя. Скромну вечірку з цього приводу він влаштував у себе удома, запросивши на неї лише найближчих друзів і поклопотавшись про те, щоб подробиці свята не просочились у пресу.

За законом, віднині Редкліфф може грати в казино, купувати в барах спиртне і дивитися фільми жахів у кінотеатрах. Але найголовніше, що 18-річний актор отримав право розпоряджатися грошима, які принесла йому роль Гаррі Поттера. За різними даними, сума зароблених ним з 11 років гонорарів, які зберігаються на банківських рахунках, складає від 41 до 46 мільйонів доларів. Ще 50 мільйонів він отримає в майбутньому, після того, як зніметься в двох останніх фільмах "поттеріани".

Не зважаючи на своє багатство, Деніел не збирається оточувати себе розкішшю. "Я не планую уподібнюватися людям, які, досягнувши 18 років, раптом починають обзаводитися величезною колекцією спортивних машин або чимось ще в цьому роді. Не думаю, що буду занадто екстравагантним. Речі, які я зазвичай купую, коштують не дорожче 10 фунтів – книги, компакт- і DVD-диски", пишуть "Факты".

Зараз ви читаєте новину «"Гаррі Поттер" став повнолітнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути