понеділок, 09 липня 2007 19:12

"Беркут" на Суперкубок України не пустять

Спецпідрозділи МВС України не забезпечуватимуть порядок на одеському матчі Суперкубку України з футболу. Таку заяву зробив сьогодні на прес-конференції в Одесі керівник Професійної футбольної Ліги України Анатолій Попов.

За словами Попова, після масового зіткнення уболівальників і бійців "Беркута" під час київського матчу між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" керівництво ПФЛ прийняло рішення про те, що охороною правопорядку під час проведення матчів займатимуться звичайні правоохоронці. В майбутньому така ситуація, зазначив Попов, стане правилом для проведення й інших матчів внутрішньої першості України.

Разом з тим, додав керівник ПФЛ, з урахуванням останнього прецеденту на київському стадіоні кількість фанів на матчі в Одесі вирішено мінімізувати. Заспокоювати особливо активних уболівальників доведеться співробітникам міліції, які намагатимуться робити це по можливості вербально.

Віце-мер Одеси Тетяна Фідірко уточнила, що у вівторок з 9:00 вул. Приморська, що веде до морпорту, буде перекрита – уздовж магістралі розмістяться на відстій автобуси, які доставили уболівальників. Тих з уболівальників, які прийдуть на стадіон зі скляними пляшками, управління торгівлі забезпечить півлітровими пластиковими стаканами. У них можна буде перелити напої, аби пройти через один з трьох кордонів на шляху до стадіону.

Нагадаємо: матч за Суперкубок України пройде в Одесі вчетверте. У минулих іграх брали участь ті ж команди. У 2004 і 2006 роках перемагали столичні спортсмени, а в 2005-му - "гірники", передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" на Суперкубок України не пустять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути