вівторок, 19 лютого 2008 16:12

"Аль-Каїда" розправлялася з колишніми союзниками в Іраку

У розпорядження телеканалу CNN потрапив відеозапис, на якому члени іракської "Аль-Каїди" страчують своїх тимчасових союзників. Запис був наданий командуванням коаліційних військ в Іраку.

Жертвами бойовиків на відео, ймовірно, стали суніти-екстремісти, які не підтримують нинішній іракський уряд, але і не розділяють ідеологію іракської "Аль-Каїди". Відеозапис був виявлений військовими в кінці 2007 року під час рейду біля іракського міста Самарра.

Відзначимо, що кілька днів тому американські військові обнародували ще один відеозапис, зроблений в іракському таборі "Аль-Каїди", де тренують дітей. На трихвилинному записі хлопчики 11-12 років з автоматами і в масках вправляються в захопленні заручника, а також влаштовують учбовий штурм будівлі.

Як відзначають військові, іракська "Аль-Каїда" регулярно робить відеозаписи, де відображені страти людей, які не були лояльні організації, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" розправлялася з колишніми союзниками в Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути