Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2007 10:51

"Аль-Каїда" пообіцяла вбити принца Гарі в Іраку

Терористична організація "Аль-Каїда" пообіцяла викрасти або вбити принца Гарі, якщо він поїде воювати до Іраку.

Погрози опублікували на екстремістських сайтах "Аль-Каїди", після офіційного повідомлення про відправку принца в зону бойових дій. В одному повідомленні йдеться: "Принц Гарі буде відправлений до Іраку, щоб прийняти смерть від мусульман". В іншому додається: "Хай Аллах покарає його, як хрестоносців".

На цьому тижні підрозділ Гарі пройде тренування зі звільненню заручників. У навчаннях застосовуватимуться сльозоточивий газ і гранати.

Нагадаємо, що минулого тижня керівник британської зовнішньої розвідки МI5 Джон Скарлетт попередив принца Гарі про плани іракських бойовиків з усунення третього в монаршій ієрархії претендента на британський трон.

Дешифровальникам вдалося прочитати повідомлення терористичної мережі "Аль-Каїда", згідно з яким Гарі стане головною мішенню терористичної групи.

22-річний внук Королеви Великобританії Єлизавети II, який вже має офіцерське звання, відправиться, за даними британських ЗМІ, для участі в бойових діях в Іраку вже в найближчі тижні.

Таким чином, Гарі може піти по стопах свого дядька Ендрю - середнього сина королеви, який виконував бойові місії на вертольоті під час озброєного конфлікту з Аргентиною за Фолклендські острови в 1982 році, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" пообіцяла вбити принца Гарі в Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути