середа, 28 травня 2008 11:21

"Аль-Каїда" погрожує Заходу ядерною зброєю

Прихильники терористичного угрупування "Аль-Каїда" протягом найближчих 24 годин викладуть в інтернет новий відеоролик, що закликає терористів використовувати проти Заходу зброю масового враження (ЗМВ), повідомляє 28 травня ABC News.

За даними телеканалу, джерела в американській розвідці стверджують, що ніякої прямої загрози США немає. За їхніми словами, нове відео не є офіційним посланням "Аль-Каїди" або якого-небудь іншого терористичного угрупування. Запис є звичайною любительською компіляцією старих документальних відеоматеріалів. Проте ФБР розіслало попередження в 18 тисяч поліцейських дільниць по всій країні.

З початку 2008 року "Аль-Каїда" випустила чотири офіційні звернення Осами бін Ладена. Останній запис з"явився 16 травня, в день святкування 60-ліття заснування держави Ізраїль. У своєму звернені лідер "Аль-Каїди" закликав продовжити "священну війну" за палестинські землі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" погрожує Заходу ядерною зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути