пʼятниця, 08 лютого 2008 13:23

"Аль-Каїда" планує теракти на території Німеччини

Терористичне угрупування "Аль-Каїда" планує теракти на території Німеччини. Про це у п"ятницю пише німецька газета Die Welt з посиланням на доповідь статс-секретаря МВС ФРН Серпня Ханнінга, що очолював у минулому розвідувальну службу, - БНД.

За даними видання, рішення про здійснення терактів в Германії було ухвалене ватажками "Аль-Каїди", що ховаються у труднодоступному гірському районі афгано-пакистанського кордону, повідомляє ІТАР-ТАСС.

"Ми стурбовані тим, що не  зможемо запобігти всім операціям (терористів)", - цитує газета Ханнінга, що координує антитерористичний напрям діяльності правоохоронних органів і спецслужб ФРН.

Прес-секретар МВС ФРН Штефан Паріс в інтерв"ю інформаційному агентству ДПА підтвердив газеті дану інформацію і відзначив: "Дедалі виразнішого характеру набувають сигнали, що ми все більше потрапляємо у фокус (терористів)".

Згідно з оцінкою Федерального відомства у кримінальних справах (БКА) і контррозвідки (БФФ), терористична загроза в Німеччині  істотно зросла унаслідок участі бундесверу у миротворчій місії в Афганістані, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" планує теракти на території Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути