неділя, 09 вересня 2007 10:41

П"ятигодинний бій в Малгобеку - жертви з обох боків

У інгушському Маглобеку протягом п"яти годин в ніч на неділі йшла перестрілка. Після неї міліціонери виявили на місці двох убитих бойовиків.

В результаті обстрілу розташування частини внутрішніх військ МВС в інгушському Малгобеке в ніч на неділю загинув один військовослужбовець і ще один був поранений.

Поранений офіцер знаходиться у важкому стані.

Обстрілу піддалася одна з частин військовослужбовців ВВ МВС РФ, яка в серпні 2007 року була введена на територію Інгушетії для проведення контртерористичної операції.

У ту ж ніч в селищі Сурхахі Назрановського району був обстріляний пост ДПС. Постраждав один міліціонер. По даному факту збуджена кримінальна справа по статтях 317 і 222 УК РФ.

У серпні в республіку були введені додаткові війська - всього 2,5 тисячі чоловік. Рішенням оперативного штабу по боротьбі з тероризмом територія в межах північної околиці міста Карабулака була оголошена зоною контртерористичної операції, на якій на період проведення операції введений відповідний правовий режим., повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «П"ятигодинний бій в Малгобеку - жертви з обох боків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути