Ексклюзиви
вівторок, 22 травня 2007 18:23

П"яний самовбивця заснув на козирку балкона 9-го поверху

У місті Рівного 20-го травня близько 17:00 в оперативно-диспетчерську службу ГУМНС поступило повідомлення про те, що, на вулиці Київській, 11, на козирку балкона 9-го поверху сидить, звісивши ноги вниз чоловік.

Прибулих на місце рятувальників вже чекали мешканці багатоповерхівки, які вказали на потрібний балкон.

Дістатися до чоловіка через дах виявилося неможливим, тому що металеві двері виявилися щільно завареними, повідомляє прес-служба МНС.

Тоді рятувальники спробували зробити це через технічний поверх. Пересуватися довелося майже на колінах, адже висота техповерху становить 1,2 метра.

Виявилось, що чоловік спав на самому краю козирка і міг у будь-який момент звалитися вниз. Рятувальник, як міг, просунувся через вікно розміром 30х40 см, і, міцно схопивши чоловіка, різко підтягнув його до себе. Той відразу прокинувся і почав упиратися. Було очевидно, що невідомий знаходиться в нетверезому стані. Проте сильні обійми рятувальника трошки заспокоїли його.

Оперативник МНС запропонував йому допомогти залишити небезпечне місце, проте чоловік сказав, що твердо вирішив покінчити життя самогубством. Майже двадцять хвилин довелося рятувальникові МНС переконувати чоловіка не здійснювати суїцид.

З"ясувалося, що 54-річний чоловік тимчасово не працює і живе з сім"єю в цьому ж будинку. На щастя, домовленості подіяли, і він таки заявив про своє бажання залізти через вікно на техповерх. Після цього бійці МНС провели чоловіка до його квартири на першому поверсі.

Як виявилось, ні дружина, ні діти, які знаходилися в квартирі, нічого про цей інцидент не знали, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «П"яний самовбивця заснув на козирку балкона 9-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути