середа, 05 грудня 2007 13:08

П"яний хлопець зґвалтував і убив 8-річну сестру, а потім повісився

У Республіці Татарстан п"яний хлопець поглумився над своєю 8-річною зведеною сестрою, після чого задушив дитину і повісився.

У ході пошуків підозрюваного в убивстві міліція міста Єлабуга виявила труп підозрюваного в гаражі його батька. За висновком судмедекспертів, 18-річний хлопець повісився.

Мати загиблої дівчинки працювала ночами. За даними слідства, в ніч на 30 листопада вона забрала з собою молодшу дочку, а старшу, ученицю другого класу, залишила вдома. Близько 7-ї ранку жінка повернулася додому, де знайшла в ліжку труп своєї старшої дочки. Нижня білизна дівчинки була приспущена і забруднена кров"ю. За попередніми даними судмедекспертів, причиною смерті другокласниці стало задушення.

Співробітникам міліції мати вбитої дівчинки розповіла, що напередодні вбивства, приблизно в пів на дев"яту вечора, їй зателефонував 18-річний пасинок, який зазвичай ночував у своєї бабусі. Хлопець сказав, що він прийшов до них додому, а по голосу жінка зрозуміла, що прийомний син п"яний.

За годину, коли жінка зателефонувала додому, хлопець сказав, що дівчинка вже спить і він також збирається лягати. Відтоді хлопця ніхто не бачив.

Мати завіряла слідчих, що прийомний син завжди ставився до зведеної сестри, як до рідної, і конфліктних ситуацій між ними не виникало. Вона також переконувала міліціонерів, що коли він і ховається, то від призову в армію, оскільки 5 грудня у нього закінчується відстрочка. Проте співробітники міліції про всяк випадок перевірили всі місця, де підозрюваний міг би ховатися, і виявили його тіло повішеним в батьківському гаражі, повідомляє NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «П"яний хлопець зґвалтував і убив 8-річну сестру, а потім повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути