пʼятниця, 11 травня 2007 15:30

П"яний депутат намагався збити даїшника, а потім влаштував бійку

 Дивна поведінка водія, який керував автомобілем "Деу Т-130" у Гельмязеві поблизу Золотоноші, привернула увагу працівників ДАІ. Інспектори вирішили зупинити автомобіль і перевірити його водія, підозрюючи, що той знаходився в нетверезому стані. Проте водій автомобіля не тільки не зупинився, а й спробував збити одного з інспекторів.

Враховуючи неадекватну поведінку чоловіка, працівники ДАІ вирішили його переслідувати. Після нетривалих гонок, під час яких порушник створив цілий ряд аварійних ситуацій, автомобіль врешті-решт зупинився. У відповідь на прохання пред"явити документи на інспекторів вилився потік брудної лайки, порушник намагався зірвати погони із старшого офіцера, ударив ногою. Насилу його утихомирили, лише зв"язавши поясом.

Водієм виявився депутат Золотоніської райради. У Золотоніській ЦРЛ у нього діагностували гостру алкогольну інтоксикацію. Порушника доставили у райвідділ, де склали кілька протоколів, повідомляють в ЦГЗ УМВС України у Черкаській області.

Зараз ви читаєте новину «П"яний депутат намагався збити даїшника, а потім влаштував бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути