вівторок, 29 квітня 2008 10:11

Пункти тестування з математики розпочали роботу

Розпочали роботу 1083 пункти, в яких 29 квітня відбудеться тестування випускників шкіл з математики. Цими хвилинами відбуваються настановчі наради, розподіл інструкторів між аудиторіями та остаточна підготовка приміщень. Про це повідомляє Інформаційний центр незалежного оцінювання.

О десятій годині п"ятнадцять хвилин пункти тестування відкриють двері для учасників тестування, громадських спостерігачів та представників акредитованих засобів масової інформації.

Безпосередньо робота над тестами, які містять 36 завдань, триватиме три години - з 11:00 до 14:00.

На пункті тестування, окрім учасників, можуть перебувати лише уповноважена особа Українського або регіонального центру оцінювання якості освіти, відповідальний за пункт тестування, інструктори, чергові пункту тестування, громадські спостерігачі та представники ЗМІ. Також на пунктах тестування перебувають медичні працівники та охорона.

Нагадаємо, сьогодні відбувається незалежне оцінювання знань випускників шкіл з математики. До участі в ньому зареєструвалося 263 тисячі 999 учасників. Близько 80 тисяч отримають тестові завдання з російським перекладом, ще близько 600 учасників – з перекладом угорською, румунською та молдовською мовами, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Пункти тестування з математики розпочали роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути