четвер, 21 серпня 2008 09:45

Пройшов парад оголених грудей з порнозірками (ФОТО)

Десятки тисяч глядачів зібралися на головній вулиці новозеландського міста Окленд, щоб на власні очі побачити відомий топлес-парад порнозірок "Циці на байці".

Цього року проведення екстравагантного заходу було під великим питанням, оскільки власті міста сподівалися рішенням суду заборонити захід, що "ображає громадськість", проте, враховуючи скажену популярність видовища, місцевий суддя дав добро, пише TheSun.

За словами організаторів заходу, суддя не мав ніяких заперечень проти проведення параду, посилаючись на те, що величезна кількість відвідувачів говорить сама за себе в питанні інтересу до нього жителів.

Під час обідньої перерви близько 80 тисяч глядачів висипалися на вулицю Куїн Стріт, щоб подивитися мотоциклетну ходу, що відкриває щорічний ярмарок еротики EroticaExpo.

Щоб зробити найбільш ефектні кадри зоряних бюстів пишногрудих красунь, спостерігачі забиралися на телефонні кабінки, дахи автобусів і будинків.

В той же час, безпосередньо перед мотоциклами зібралися близько 100 активістів, що протестували проти параду, деякі тримали в руках постери з написом "Порнографія провокує насильство відносно жінок і дітей".

Зараз ви читаєте новину «Пройшов парад оголених грудей з порнозірками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути