Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2008 15:20

Пройшов аукціон з продажу простроченої шоколадки Wispa

Прострочена шоколадка Wispa напередодні була продана на аукціоні за 2,5 тис. фунтів стерлінгів. Правда, майже відразу стало відомо, що інтернет-аукціон був визнаний недійсним.

Сімнадцятилітня Ребека Уеллс з англійського містечка Строк-он-Трент (графство Стаффордшир) знайшла у себе за диваном і виставила на аукціон ebay шоколадний батончик, термін придатності якого закінчився 28 квітня 2004 року. Проте після закінчення торгів організатори виявили, що максимальна пропозиція ціни виявилася недійсною.

"Людина, яка запропонувала 2,5 тисяч фунтів стерлінгів, або просто пожартувала, або у нього не вистачило засобів на кредитній картці", - заявили представники ebay.

Підсумки аукціону перевершили всі очікування. Навіть глава "фан-клуба" Wispa Пітер Боннер оцінював раритет лише в 50 фунтів стерлінгів. "У аукціоні, швидше за все, брали участь ті, хто хотів дістати сувенір зі свого дитинства", - сказав Боннер.

Тепер власниця простроченої шоколадки сподівається, що ebay або проведе повторний аукціон, або віддасть шоколадку тому, хто опинився на другому місці, запропонувавши за неї трохи більше однієї тисячі фунтів стерлінгів.

"Спочатку я хотіла з"їсти шоколадку, але оскільки я все одно думала, що можна було б виставити на інтернет-аукціон, вирішила, що Wispa цілком підійде", - призналася Уеллс, додавши, що виручені засоби вона збиралася пожертвувати організації, яка займається вивченням хвороб легенів.

Найбільший британський виробник шоколаду, компанія Cadbury, припинила випуск Wispa в 2007 році через зниження продажів. Проте в жовтні 2007 року компанія ненадовго відновила виробництво після того, як тисячі прихильників шоколадки розвернули в інтернеті масштабну кампанію в її захист, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Пройшов аукціон з продажу простроченої шоколадки Wispa». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути