Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 20:29

Проект держбюджету-2008 Рада розгляне на початку жовтня: Мороз

Проект держбюджету на 2008 рік може бути розглянутий на засіданні Верховної Ради на початку жовтня, заявляє голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз.

"Я планую десь в перших числах, після 20-го числа вересня, зробити презентацію бюджету на засіданні парламенту", - сказав він на прес-конференції в Сумах в середу.

За словами Мороза, після затвердження проекту держбюджету-2008 на засіданні уряду, документ повинен пройти процедуру редакційних уточнень і до 15-го вересня повинен бути направлений у Верховну Раду.

"Протягом декількох днів, може тижня, проект бюджету розглядатиметься в бюджетному комітеті і інших комітетах", - підкреслив спікер.

Мороз також не виключив, що проект держбюджету-2008 може бути прийнятий в остаточному варіанті нинішнім складом коаліції. "Швидше за все, ця ж коаліція його прийматиме остаточно", - сказав спікер.

При цьому Мороз відзначив, що у будь-якому випадку проект бюджету повинен бути розглянутий на засіданні парламенту 5-го скликання.

Згідно з українським законодавством, уряд повинен направити бюджет до парламенту до 15 вересня. На 30 вересня в Україні призначені дострокові парламентські вибори, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Проект держбюджету-2008 Рада розгляне на початку жовтня: Мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути