Ексклюзиви
понеділок, 07 липня 2008 08:56

Про порятунок Інгрід Бетанкур знімуть фільм

Колумбійський телеканал RCN оголосив про намір зняти фільм про порятунок Інгрід Бетанкур. Відомо, що продюсером фільму, окрім RCN, виступить якась голлівудська компанія, а режисером картини стане колумбієць Симон Бранд.

Місце зйомок фільму поки не обрано, але відомо, що вони пройдуть або в Колумбії, або у Франції. На даний момент невідомо також, якою мовою розмовлятимуть персонажі, а також коли будуть початі зйомки і які актори візьмуть в них участь.

Фільм розповість про події, пов"язані зі спецоперацією із порятунку Інгрід Бетанкур і ще 14 заручників з полону колумбійських повстанців з руху "Революційні озброєні сили Колумбії" (РОСК). Операція стала можливою завдяки зусиллям співробітників колумбійських спецслужб, які проникли в ряди керівництва РОСК і обманом зуміли звільнити заручників.

Готуючись до проведення спецоперації, колумбійські офіцери пройшли курси акторської майстерності, що дозволило їм переконливо виконати свої ролі та ввести повстанців в оману.

Планований фільм стане не єдиним художнім твором, пов"язаним з порятунком Бетанкур. В неділю сама Бетанкур пообіцяла написати п"єсу про своє шестирічне перебування в полоні, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Про порятунок Інгрід Бетанкур знімуть фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути