субота, 02 лютого 2008 11:37

Про Брітні Спірс піклуватиметься її батько

В п"ятницю уповноважена Верховного суду США ухвалила передати поп-виконавицюБрітні Спірс під опіку її батька Джеймса, передає британський телеканал SkyNews. Відповідальність за будинок співачки покладена на адвоката Ендрю Уоллета.

Таке рішення було ухвалене після госпіталізації Спірс в психіатричну клініку в Лос-Анджелесі. Суд встановив, що хвора не може піклуватися про себе і своє майно.

Суд також заборонив приятелеві Спірс Сему Лутфі спілкуватися з нею і дозволив адвокатові змінити в будинку замки. Опіка продовжиться до 4 лютого, коли пройде наступне слухання з урахуванням нових обставин. Уповноважена Верховного суду підкреслила, що діє виключно на користь співачки.

Нагадаємо, Спірс доставили в психіатричну клініку в ніч на 31 січня. Як повідомлялося, автомобіль швидкої допомоги супроводжували більше десятка поліцейських на мотоциклах і два вертольоти. Точні причини госпіталізації або діагноз співачки ЗМІ поки не з"ясували, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Про Брітні Спірс піклуватиметься її батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути