Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 14:33

Принца Гарі підвищили до лейтенанта

Принца Гарі підвищили до лейтенанта
Принц Гарі, що нещодавно повернувся з бойового чергування в Афганістані, підвищений в званні. В четвер він проведений з секонд-лейтенантів в лейтенанти, порівнявшись таким чином в званні зі своїм старшим братом Уїльямом.

Щорічна платня принца Гарі відтепер збільшена з 20,2 тисяч до 24,3 тисяч фунтів стерлінгів.

Підвищення в званні було проведене автоматично за вислугу років - Гарі Маунтбаттен-Віндзор відслужив в армії рівно два роки. Якщо він залишиться на військовій службі, через рік його проведуть в капітани.

Тим часом на початку квітня в пресі з"явилася інформація про те, що принц Гарі має намір одружуватися на своїй давній подрузі Челсі Дейві і вже попросив дозволу у її батьків.

Принц Гарі закінчив військову академію Сандхерст в квітні 2006 року і служить командиром роти бронетанкової розвідки Королівського кінногвардійського і драгунського полку. Взимку 2007-2008 років він протягом 10 тижнів проходив службу у складі міжнародного миротворчого контингенту в Афганістані в провінції Гильменд, де брав участь в реальних бойових операціях проти талібів. 1 березня, після того, як інформація про знаходження внука королеви Великобританії на передовій просочилася в ЗМІ, Гарі був терміново евакуйований на батьківщину, пише DailyTelegraph.

Зараз ви читаєте новину «Принца Гарі підвищили до лейтенанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути