Ексклюзиви
неділя, 06 квітня 2008 14:11

Принц Гарі зібрався одружуватися (ФОТО)

Британський принц Гарі має намір одружуватися на своїй давній подрузі Челсі Дейві і вже попросив дозволу у її батьків.

Як стало відомо, на минулому тижні 23-річний британець зустрівся з мільйонером Чарльзом Дейві і його дружиною за сніданком в п"ятизірковому готелі в Кейп-Тауні. За словами очевидців, у них відбулася "напружена" і відверта розмова.

Друзі сім"ї Дейві переконані, що Гарі просив у батьків руки Челсі. Як розповіло неназване джерело в оточенні Чарльза Дейві, батьки дівчини знають, що принц її любить, "але хочуть переконатися, що він її не кине".

"Він думав про те, що для нього важливе, і на самому початку списку стоїть Челсі", - повідомив газеті один з приятелів Гарі. Інші джерела стверджують, що останнім часом принц почав звати свою дівчину "дружиною".

Тим часом, додає TheDaily Star, за час служби в Афганістані Гарі потряс товаришів по службі розповідями про те, як нудьгує за своєю подругою. "Він не говорив ні про що, окрім футболу і сексу. Навіть коли він говорив про футбол, здавалося, він думав, як перевести розмову знову на секс. Було зрозуміло, як сильно він нудьгував по дівчині!", - цитує видання неназване "військове джерело", пише в неділю газета TheDaily Star

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі зібрався одружуватися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути