Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2008 13:23

Принц Гарі удостоєний медалі за службу в Афганістані

Молодший син принца Уельського Чарльза принц Гарі удостоєний медалі за успішне проходження служби в Афганістані. Церемонію нагородження транслюють в прямому ефірі британські телеканали.

23-річний принц, відомий в армії як лейтенант Уельський, протягом десяти тижнів бився з бойовиками руху "Талібан" в Афганістані. У одну з найнебезпечніших країн світу він відправився 14 грудня минулого року, а повернувся 1 березня - після того, як інформація про його місцеперебування просочилася в ЗМІ. В лейтенанти принц Гарі був проведений в середині квітня.

В понеділок Гарі бере участь в урочистому марші у Віндзорі. Він став одним з 160 військовослужбовців, удостоєних почесної нагороди. Вручає медалі рідна тітка Гарі - дочка королеви Єлизавети Другої принцеса Анна.

На церемонії присутні і інші найближчі родичі Гарі, у тому числі і його батько - вже в неофіційній якості, повідомляєРІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі удостоєний медалі за службу в Афганістані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути