понеділок, 06 жовтня 2008 15:28

Принц Гарі підтвердив намір повернутися до Афганістану

Британський принц Гарі відкрито підтвердив, що збирається знову поїхати на війну до Афганістану. Про це пише газета TheDailyMail.

Принц побоюється лише, що йому заборонять відправитися в ризиковане відрядження. Втім, як стало відомо TheDailyMail, армійське керівництво Гарі і королівський будинок вже досягли певної згоди з цього питання.

Маловірогідно, що 24-річний принц поїде до Афганістану в найближчому майбутньому. Британська армія зазвичай робить дворічні перерви між розгортаннями військ. За інформацією деяких джерел, наступне відрядження Гарі до Афганістану може відбутися у вересні 2009 року. Інші джерела додають, що доти принц може якийсь час служити в Іраку. Так або інакше, з міркувань безпеки відрядження знову буде секретним.

Нагадаємо, що принц Гарі таємно воював в Афганістані взимку 2007-2008 року. Коли в лютому про це дізналися журналісти, принц, що став особливо цінною мішенню для талібів, був евакуйований. Проте вже в кінці літа ЗМІ з посиланням на джерела в оточенні Гарі оголосили, що принц знову збирається їхати на війну.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі підтвердив намір повернутися до Афганістану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути