субота, 09 червня 2007 17:14

Принц Гарі хоче залишити армійську службу

Британський принц Гарі вирішив покинути армію через неможливість служити нарівні зі всіма.

За словами друга 22-річного принца, Гарі хотів служити в армії з раннього дитинства, і відмова британського військового керівництва відправити його до Іраку разом з однополчанами стала для нього серйозним ударом. "Бідний малий не знаходить собі місця, він в серйозній депресії. Він постійно наводить довідки про те, що роблять його товариші" по службі, - стверджує джерело.

Рішення не посилати Гарі до Іраку було ухвалене на основі розвідданих, згідно яких місцеві бойовики планували захопити в полон та вбити спадкоємця британського престолу. Таким чином, перебування принца в зоні військових дій могло поставити під загрозу не тільки його власне життя, але й безпеку оточуюючих.

Пізніше стало відомо, що принца Гарі повинні відправити до Афганістану. Проте останнім часом в цьому регіоні британські військові несуть більші втрати, ніж зазвичай, тому нове призначення молодшого сина принца Чарльза також під питанням. Гарі заявив друзям, що він "не винесе приниження", пов"язаного з повторною відмовою.

Як говорить оточення принца, що знаходиться зараз в учбовій частині британської армії в Канаді, він швидше за все залишиться в армії ще на пару років, щоб підтримати репутацію, а потім змінить рід занять. Гарі цікавлять благодійна діяльність і подорожі, він планує розвивати створену ним організацію допомоги ВІЛ-інфікованим сиротам в африканській державі Лесото.

Це принц присвятив своїй матері, загиблій принцесі Діані. "У Гарі є список, складений його матір"ю, де вона перерахувала все, що хотіла б змінити в світі. Він хоче викреслити всі пункти з цього списку", - розповів приятель принца. Тим часом, рідні Гарі хотіли б, щоб він займався навчанням інших офіцерів, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі хоче залишити армійську службу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути