Ексклюзиви
понеділок, 28 жовтня 2013 21:51

"Прийшов час, коли грузинський народ має відпочити від мене" - Саакашвілі

"Прийшов час, коли грузинський народ має відпочити від мене" - Саакашвілі
Михайло Саакашвілі. Фото: rapsinews.ru
Президент Грузії Михайло Саакашвілі, чиї повноваження закінчуються в листопаді, у понеділок ввечері виступив з прощальним телезверненням з президентського палацу до громадян країни.

"Моє президентство підходить до кінця і це - моє останнє звернення з президентського палацу. Я хочу подякувати вас за те, що двічі дали мені право служити своїй країні, так як немає більшої честі, ніж служити країні і своєму народові", - сказав Саакашвілі.

"10 років тому я запропонував вам подорож у майбутнє, але не обіцяв, що дійдемо до кінця. Це була захоплююча подорож, і це майбутнє настало сьогодні. І воно належить вам", - заявив президент.

За його словами, сьогодні грузинський народ відповідальний за цю подорож, яка не закінчується. "Ми робили такі важливі кроки на цьому шляху, що повернути назад вже неможливо. Ви повинні рухатися в майбутнє і в цьому дивовижну подорож на шляху до розвитку нашої країни я завжди буду поруч з вами", - підкреслив Саакашвілі.

При цьому він зазначив, що відпочинок йому не потрібен, але "прийшов час, коли ви повинні відпочити від мене".

"Я не втомився і не втомлюся, і де б не був, продовжу працю і боротьбу. Ніколи не забувайте, що у справі просування країни і в боротьбі за свободу ми, як народ, не маємо часу на відпочинок, і в майбутньому не будемо мати", - заявив президент.

Також він повідомив, що в ці дні на Facebook і по інших каналах отримує багато листів подяки. "Але сьогодні настав час, коли ще раз, остаточно хочу сказати вам спасибі", - сказав Саакашвілі.

Минулої неділі у Грузії пройшли президентські вибори, переконливу перемогу на яких здобув кандидат від коаліції "Грузинська мрія" Георгій Маргвелашвілі.

М.саакашвілі не міг брати участь у виборах, оскільки вже двічі ставав президентом Грузії, від його партії "Єдиний національний рух" брав участь Давид Бакрадзе, який посів друге місце.
Зараз ви читаєте новину «"Прийшов час, коли грузинський народ має відпочити від мене" - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути