четвер, 14 лютого 2008 09:30

При зльоті з Єреванського летовища зазнав аварії літак білоруської авіакомпанії

Літак білоруської національної авіакомпанії "Белавіа" зазнав аварії при зльоті з Єреванського міжнародного аеропорту "Звартноц". Про це повідомили в Головному управлінні цивільної авіації (ГУЦА) при уряді Вірменії. На щастя, жертв немає, відзначили у відомстві.

Інцидент стався близько 4 години 30 хв. за місцевим часом, під час зльоту регулярного авіарейсу, що слідував за маршрутом Єреван - Мінськ із 18 пасажирами і 3 членами екіпажу. При виконанні маневру при наборі висоти лайнер канадського виробництва "Сі-ер-джі-100" лівим крилом торкнувся злітно-посадкової смуги і впав на землю.

Завдяки злагодженій роботі пожежників, аварійно-рятувальних і медичних служб аеропорту пожежу згашено, пасажири евакуйовані. Частина з них із травмами доправлена в лікарню.

Наразі Єреванський аеропорт закритий для зльотів і посадок. Його робота буде відновлена після закінчення слідчих дій прокуратури, відзначили в ГУЦА, повідомляє ИТАР-ТАСС.
Зараз ви читаєте новину «При зльоті з Єреванського летовища зазнав аварії літак білоруської авіакомпанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути